In Zoetermeer e.o.
 
 Wimperverlenging, Henna brows, Lippen opvullen: Betaalbaar en volgens de nieuwste technieken!

Wimperverlenging in Zoetermeer met een wimperlifting LVL, wimperextensions one by one of russian 3D 

Wimperverlenging bij BeauxLash in Zoetermeer kan op twee manieren: wimperlifting LVL (afkorting van: lash volume lift) en wimperextensions. Ik werk alleen met de beste merken zoals Yumi, Blink en Godefroy. Omdat ik een salon aan huis heb, wil ik de lage kosten met jullie delen door mijn prijzen voor de behandelingen betaalbaar te maken. Klik hier voor de prijzen. Hieronder beschrijf ik wat wimperlifting en wimperextensions precies zijn en leg ik uit hoe ik te werk ga. Tip: Check ook de link naar wenkbrauwen, ik doe namelijk ook HENNABROWS!! Een andere hype van nu.

WIMPERLIFTING IS DE NIEUWSTE MANIER VAN WIMPERS VERLENGEN!

Wimperlifting is de allernieuwste techniek om uw natuurlijke wimpers te laten opvallen. Door het gebruik van de beste producten ogen uw wimpers langer en voller na de behandeling. En de siliconenvorm geeft uw wimpers een krul als nooit tevoren. Wimperlifting LVL brengt uw eigen wimpers naar een hoger niveau zonder gebruik te maken van wimperextensions zoals one by one, russian 3D-6D en Blink Lashes. Wimperlifting LVL is de nieuwste trend in de Beautywereld. Beroemde sterren in het binnen- en buitenland gebruiken het. Hardwerkende vrouwen die weinig tijd hebben om zich op te maken gebruiken het. Bovendien wordt dit product ook zeker gewaardeerd door vrouwen die hun ogen meer willen laten opvallen maar eerst niet wisten hoe. 

Ik werk met uw eigen wimpers en door mijn vooruitstrevende technieken worden zelfs de kortste wimpers omgetoverd tot een aanwezige verschijning. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van valse wimpers. De wimpers worden niet alleen gelift op een uitzonderlijke manier, maar door het gebruik van hoogstaande producten worden de wimpers en de omgeving van de ogen zelfs verzorgd! De groei van de wimpers wordt gestimuleerd en de wimpers worden verzorgd doormiddel van het gebruik van keratine en een groeiserum tijdens de behandeling. BeauxLash gebruikt alleen maar de beste producten voor uw ogen.

Ik heb twee merken wimperlifting in het assortiment: Wimperlifting BeauxLash en Wimperlifting Yumi. 

Wimperlifting BeauxLash gebruikt een merk uit Azië. Dit product is erg sterk waardoor de inwerktijd korter is in vergelijking met de andere merken. Niet alleen krult het de wimpers, het verzorgt de wimpers ook tijdens de behandeling. Er zit namelijk een keratineboost bij en een wimpermasker. Beiden bevatten de nodige vitamines die de wimpers zullen versterken, herstellen en de wimpers doen laten groeien. 

Wimperlifting wordt bij mij ook uitgevoerd met het Zwitsers merk Yumi. Het is een merk uit de topklasse. De wimpers worden niet alleen gelift, dit product verzorgt de wimpers ook door de toevoeging van keratine en andere vitamines. Yumi is uitgevonden door een dame uit Zwitserland. Deze dame heeft een formule ontdekt die de wimpers lift, en die tegelijkertijd het maximale uit de wimpers haalt. De wimpers lijken na de lifting ook echt langer dan voor de lifting. 

ALLEEN BIJ BEAUXLASH KUNT U OOK UW ONDERWIMPERS LATEN LIFTEN! Klik hier voor de prijzen.

ONE BY ONE OF RUSSIAN 3D WIMPEREXTENSIONS BIJ BEAUXLASH ZOETERMEER

Bij wimperextensions heeft u de keuze uit de klassieke one by one techniek (op elk wimperhaartje één extensionhaartje) of de nieuwste techniek die Russian volume (op elk haartje 2 a 3 extensionhaartjes) heet. Een andere mogelijkheid is wimperextensions Hybride. Deze techniek combineert one by one met 3D haartjes. Deze techniek is ideaal voor mensen die een natuurlijke look willen, maar zelf weinig haartjes bezitten. Bij mij worden wimpers gebruikt die op echte wimperharen lijken. De producten komen uit Engeland vanwege de uitstekende kwaliteit. Klik hier voor de prijzen.

WIMPERVERLENGING IS ABSOLUUT NIET SCHADELIJK VOOR DE OGEN!

Mits de wimperstyliste goed en bekwaam te werk gaat. Wimperstyling vereist precisie. Elk wimper haartje moet tijdens de behandeling op een specifieke manier gezet worden. De zetting is afhankelijk van de vorm van het oog, dikte en lengte van de wimpers. Ook niet geheel onbelangrijk is het gebruik van wimperlifting vloeistof, een soort wimper permanent vloeistof. Wanneer de wimpers niet op de juiste manier zijn gezet of de vloeistof niet goed is gemengd, dan kunnen de wimpers vlak na het zetten „wild staan” en naar tegengestelde richtingen wijzen. Bovendien kunnen de wimpers broos worden. Positieve wimperlifting ervaringen bij een goede behandeling zijn opvallende wimpers, langere wimpers, vollere wimpers en gekrulde wimpers. 

Bij wimperextensions zijn de kunstwimpers en de zetting van belang. Bij sommigen kunnen de wimpers heel nep ogen. Dit heeft te maken met het gebruik van nepwimpers van zeer lage kwaliteit. Ook kunnen de wimpers snel uitvallen bij een slechte zetting. Dat zou ontzettend zonde zijn, wetend dat een nieuwe set wel 100 euro kan kosten! 

Wilt u meer weten over wimperlifting en wimperextensions, klik dan hier.

Wimperlifting ervaringen van klanten bij BeauxLash: