In Zoetermeer e.o.
 
 Wimperverlenging, Henna brows, Lippen opvullen: Betaalbaar en volgens de nieuwste technieken!

Wat is wimperlifting en wimperextensions?


Wimperlifting VS Wimperextensions 

Wimperextensions zijn prachtig om te zien. De wimperextensions geven een extravagante look, ze zijn opvallend en je geniet van opgemaakte ogen vanaf het moment dat je wakker bent. De andere kant van het verhaal is dat wimperextensions vaak onderhoud nodig heeft na een periode van ongeveer 2 tot 3 weken. Kale plekken moeten dan opgevuld worden. Bij een goede wimperzetter ben je gemiddeld 85 euro kwijt aan een nieuwe set en 30 euro voor het opvullen. 

Wimperlifting pakt de eigen wimpers aan. Dit houdt in dat de look natuurlijker zal zijn. Bovendien hebben een heleboel vrouwen veel en lange wimpers zonder dat ze dat in de gaten hebben. Wanneer deze wimpers worden behandeld, krijgt u: dezelfde resultaten zonder gebruik van kunstwimpers, een langere tijd resultaat, gemiddeld 20% goedkoper en geen onderhoud in de tussentijd! Dus alsnog wakker worden met opgemaakte wimpers.


Wimperlifting VS Wimperpermanent

Bij wimperpermanent worden de wimpers gekruld doormiddel van rollers of tangen. Een voorbeeld is de Icurl. Deze tang wordt, na het aanbrengen van een permanent vloeistof, aan uw wimpers gezet voor een bepaalde tijd om een krul te creëren. De wimpers zien er na de behandeling inderdaad gekruld uit. Maar door het gebruik van rollers en tangen, kunnen de wimperhaartjes beschadigd raken en uiteindelijk uitvallen. 

Wimperlifting daarentegen maakt gebruik van siliconenpads. Het is een natuurlijker en veiliger manier van werken en bovendien raken de wimpers niet beschadigd tijdens de behandeling. 


Wimperlifting VS wimperlifting

Wimpers kunt u bij verschillende salons laten liften (LVL: Lash Volume Lifting). Deze salons kunnen gebruikmaken van verschillende wimperlifting merken. Maar welke is de beste? Dat is een persoonlijke vraag die alleen u kunt beantwoorden. Er bestaat goedkope wimperlifting. Deze wimperlifting is vaak heel basis en bestaat uit een tijdbesparende methode tegen zo laag mogelijke kosten. Wel bevat het een verzorgende middel als lanonine, zoals Elleebana. Voordeel is dat de prijs ook lager is. Zo’n treatment is vaak tussen de 30 euro en 50 euro. 

Wimperlifting bestaat ook in een betere variant. Dat is Wimperlifting met het Zwitsers merk Yumi. Dit is ook het merk die ik heb gekozen voor mijn salon. Het is een fantastisch product en ik zal u vertellen waarom. Qua prijs ligt wimperlifting van Yumi iets hoger, tussen de 50 en 70 euro. Maar het resultaat is ongekend. De positieve eigenschappen van de Yumi producten merkt u vanaf het begin van de behandeling. De wimpers worden niet alleen gelift en geverfd, het gebied rondom het oog wordt ook nog eens verzorgd met Q10 tijdens de behandeling. Q10 zorgt voor een opgewekte blik en bevat anti-oxidanten. Na deze behandeling ziet u direct resultaat. Uw ogen zullen opvallen door de gecreëerde diepte, kleur en lengte.