In Zoetermeer e.o.
 
 Wimperverlenging, Henna brows, Lippen opvullen: Betaalbaar en volgens de nieuwste technieken!

Geen make-up meer nodig na een bezoek aan BeauxLash!

 

 

Hoe kan ik mooier worden?

Dit is een vraag waar ik me erg mee bezig houd. Ik geloof dat 95% van de bevolking niet perfect is geboren. 5% van de mensheid heeft geluk, die mensen hebben geen make-up nodig en kunnen zo blanco de deur uit. De rest van de bevolking, waar ik ook onder val, heeft hulp nodig. Gelukkig heb je tegenwoordig een aantal manieren om er mooi uit te zien. Met make-up en ook zeker zonder make-up. En ik wil graag de mensen helpen die geen make-up willen gebruiken en er toch goed uit willen zien. Hoe zou het zijn om zonder make-up prachtig wakker te kunnen worden naast je geliefde? Of zonder make-up naar school te kunnen gaan? Geen zorgen meer over make-up tijdens het zwemmen, vakanties en nachtdiensten?

Mijn missie is om vrouwen begeerlijk te maken

Opvallen op een elegante manier. Door het gebruik van schoonheidsproducten die uw schoonheid subtiel en tegelijkertijd significant oplichten. Iedereen wil er immers goed en verzorgd uitzien.Wat nou als ik u vertel dat het ook zeker lukt, door het gebruik van uw eigen schoonheid? In mijn salon ontmoet u de geheimen van verbetering. Uw schoonheid zal namelijk nog veel meer opvallen door het simpelweg te verbeteren. En dat is mijn werk. Na de behandeling heeft u geen make-up meer nodig. U kunt zo de deur uit met ogen zonder make-up!

Doelgroep

In mijn salon behandel ik verschillende klanten waaronder klanten met Aziatische ogen (vaak steile en stugge wimpers), Westerse ogen (vaak korte en fijne wimpers) en Midden-Oosten ogen (vaak lange en volle wimpers). Welke type ogen je ook mag hebben, na mijn behandeling krijgen ze meer diepte en de ogen zullen meer spreken. Dit wordt mogelijk gemaakt door lengte, volume en kleur. Iedereen is uiteraard welkom!