Dé specialist in wimperextensions en wimperlifting in Zoetermeer! 
 
One by One | 3D | Russian Volume

Het verhaal achter BeauxLash Zoetermeer

Oogopslag, Altijd en Overal!

Wie is BeauxLash?

Met grote affiniteit voor wimpers is BeauxLash ontstaan in 2016. Specifiek gericht op oogbehandelingen maakt BeauxLash zo bijzonder én een expertise op het gebied van wimper- en wenkbrauwbehandelingen. Hier kunt u terecht voor wimperextensions, wimperlifting en nog veel meer!


Wat is de ambitie van BeauxLash?

BeauxLash heeft als doel premium service te bieden aan uw wimpers en dat tegen een gunstige prijs. Dit streven daagt BeauxLash continue uit om alles uit de kast te halen teneinde de beste behandeling te kunnen geven. Zo wordt er niet bezuinigd op kwaliteit. Daarnaast worden de behandelingen regelmatig geupdate met behulp van bijscholing. Dit en veel meer wordt met alle liefde gedaan. Bij BeauxLash wordt namelijk veel waarde gehecht aan uw bezoek. Uitgangspunt is dat u zich speciaal voelt. Het betekent veel voor me als u met een goed gevoel de deur uitgaat.


Waarom BeauxLash?

Betaalbaar! BeauxLash wil de schoonheidsbehandelingen betaalbaar houden voor de dames die hun wimpers en wenkbrauwen frequent willen bijhouden en onderhouden.

Kwaliteit! BeauxLash staat voor kwaliteit. Vanaf het begin is kwaliteit een vereiste geweest hier bij BeauxLash. Daarom worden alleen de beste merken geselecteerd en gebruikt voor uw ogen.

Specialisatie! BeauxLash doet (vanaf begin af aan) hoofdzakelijk wimperbehandelingen. Door de jarenlange ervaring kunt u expertise verwachten. BeauxLash beschikt over de juiste vaardigheden om u te helpen.