Dé specialist in wimperextensions en wimperlifting in Zoetermeer! 
 
One by One | 3D | Russian Volume

Wimperextensions in Zoetermeer en omgeving BeauxLash 

Oogopslag. Altijd en Overal!

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions is een verlenging- en verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers. De extensions worden bevestigd door middel van een speciale lijm.


Hoelang blijven de wimperextensions zitten?
De lijm begint zijn werking te verliezen na 6 weken. Maar u kunt al eerder te maken krijgen met uitval. Dit is afhankelijk van de levensduur van uw eigen wimpers en hoe goed u ze verzorgd. Het is namelijk normaal om 2 tot 5 wimpers per dag te verliezen volgens de normale groeicyclus. Daarnaast kunnen de extensions ook sneller uitvallen door hitte, zweet, overmatig borstelen, aanraking, beweging tijdens slaap en traanvocht.
Het is daarom aan te raden om regelmatig, tussen de 2 en 4 weken, voor een opvulbehandeling te gaan. Zo geniet u altijd van een mooie volle oogopslag.


Welke varianten biedt BeauxLash aan?
Natuurlijk: De klassieke one by one techniek (op elk wimperhaartje één extensionhaartje),  
Volume: 2D, 3D,  4D (op elk wimperhaartje 2-4 extension haartjes),
Mega Volume: Russian volume (op elk wimperhaartje ongeveer 10 extensionhaartjes)


Wat is de werkwijze bij BeauxLash?

 • Uw wensen worden eerst besproken. 
 • Wanneer uw wensen duidelijk zijn, dan ga ik uw wimpers bekijken. Op basis van de vorm van uw oog, uw wimperlengte, wimperdikte en wimpervolume kan ik u mededelen in hoeverre we aan uw wensen kunnen voldoen. Daarnaast krijgt u ook meer informatie over de mogelijkheden en leg ik uit wat het verschil is in de extensions. 
 • Wanneer u voldoende geïnformeerd bent, dan wordt de behandeling gestart. U zult vanaf nu tussen de 1 uur en 1,5 uur met uw ogen dicht liggen. 
 • Uw ogen worden eerst gereinigd met een schuim (indien nodig) en daarna behandeld met een verzorgende primer. Deze primer bevat onder andere vitamine C, het verzorgt en verwijdert de aanwezige proteïne- en vetdeeltjes. 
 • De wimpers zijn nu schoon. Nu worden de onderwimpers afgedekt met oogpads. De oogpads beschermen niet alleen de onderwimpers, het bevat onder andere collageen en dit werkt verzorgend. Bovendien geeft het minder irritaties en pijn bij het verwijderen ervan. 
 • De extensions worden nu op de wimpers gezet. Dit gebeurt doormiddel van een sterke lijm uitsluitend van de hoogste kwaliteit. De hechtingstijd is tot 8 weken! En bovendien wordt de behandeling bij BeauxLash als pijnloos ervaren! 
 • Als alle extensions erop zitten, dan is de behandeling bijna klaar. De ogen worden nog nabehandeld, zo worden de dampen van de lijm verwijderd.
 • De wimpers zijn klaar! De aftercare staat op de afspraakbevestiging. Uw vragen blijf ik uiteraard na de behandeling ook nog steeds beantwoorden. Dus mocht iets onduidelijk zijn, twijfel niet en neem contact op. Ik help u met alle plezier!


Welke merken gebruikt BeauxLash?
Bij mij worden extensions gebruikt die op echte wimperharen lijken. De merken die ik vaak gebruik zijn: 
Blink
Neisha
Lash Extend. 
Deze wimpers zijn zacht, nauwelijks voelbaar en lijken het meest op natuurlijke wimpers


Houdt BeauxLash ook rekening met gevoelige ogen bij wimperextensions?
Jazeker! Ik gebruik ook verschillende merken hypoallergenen lijm bij het zetten van wimperextensions. Deze lijm is zeer geschikt voor mensen die allergisch zijn/zijn geworden voor wimperextensionslijm. Bovendien kunnen mensen met gevoelige ogen deze lijm ook goed verdragen. Behandeling met de hypoallergenen lijm geldt een andere prijs (toeslag 2,50 euro per behandeling). Dit heeft te maken met een complexer proces en een langere zettingstijd. 


Zijn wimperextensions schadelijk voor de eigen wimpers?
Nee ze zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers. Dit hangt wel af van een aantal factoren:

 • De wimperextensions dienen gezet te worden door een ervaren wimperstyliste met de juiste benodigdheden.
 • De wimperextensions mogen nooit door een klant zelf geplaatst of verwijderd worden.
 • De klant dient de aftercare instructies op te volgen.


Wanneer is wimperextensions niet mogelijk?
In principe kan iedereen wimperextensions dragen. Er geldt een aantal uitzonderingen:

 • Personen met oogziektes
 • Personen zonder eigen wimpers
 • Personen die minder dan 3 maanden geleden een ooglaserbehandeling hebben ondergaan.
 • Personen die in de afgelopen 6 maanden chemotherapie hebben gehad.
 • Personen die minder dan 2 maanden geleden permanent make-up (eyeliner) hebben laten zetten.