Dé specialist in wimperextensions en wimperlifting in Zoetermeer! 
 
One by One | 3D | Russian Volume

Wimperlifting in Zoetermeer bij BeauxLash

Oogopslag. Altijd en Overal!

Wat is wimperlifting?
Wimperlifting kunt u vergelijken met een wimperpermanent. De wimpers worden doormiddel van een voorgevormde siliconenvorm omhoog 'gelift'. Dit kan prachtige resultaten geven. Uw ogen krijgen een open blik, de ogen stralen en het maakt uw blik vrolijker. 


Hoelang blijft wimperlifting zitten?
De wimperlifting kan tot 8 weken zitten. Dit is afhankelijk van de levensduur van uw eigen wimpers en hoe goed u ze verzorgd. Het is namelijk normaal om 2 tot 5 wimpers per dag te verliezen volgens de normale groeicyclus.


Welk variant biedt BeauxLash aan?
BeauxLash biedt het merk Yumi aan. 

Wimperlifting Yumi is een merk uit de topklasse. Yumi is uitgevonden door een dame uit Zwitserland. Deze dame heeft een formule ontdekt die de wimpers lift, en die tegelijkertijd het maximale uit de wimpers haalt. De wimpers lijken na de lifting ook echt langer dan voor de lifting. De wimpers worden niet alleen gelift, Yumi geeft de wimpers ook een boost. Dit merk is inclusief lashbotox. Een diepwerkende verzorging voor de wimpers door de toevoeging van keratine en andere (geheime) vitamines. Heeft u korte en/of fijne wimpers? Dan is dit merk zeer geschikt voor u.


Wat is de werkwijze bij BeauxLash?

 • Ik bekijk eerst uw wimpers. Aan de hand van de dikte en lengte van de wimpers kan ik u vertellen of Wimperlifting geschikt is voor uw wimpers. 
 • Wanneer u voldoende geïnformeerd bent, dan wordt de behandeling gestart. U zult vanaf nu tussen 1 uur tot 1,5 uur met uw ogen dicht liggen (afhankelijk van de wimpers).
 • Tenslotte wordt er na de behandeling ALTIJD een voeding aangebracht op de wimpers. U kunt het zien als een maskertje voor uw wimpers.
 • De wimpers zijn klaar! De aftercare staat op de afspraakbevestiging. Uw vragen blijf ik uiteraard na de behandeling ook nog steeds beantwoorden. Dus mocht iets onduidelijk zijn, twijfel niet en neem contact op. Ik help u met alle plezier!


Is wimperlifting schadelijk voor de eigen wimpers?
Nee, ze zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers. Dit hangt wel af van een aantal factoren:

 • De wimperstyliste gaat goed en bekwaam te werk. Wimperstyling vereist precisie. Elk wimper haartje moet tijdens de behandeling op een specifieke manier gezet worden. De zetting is afhankelijk van de vorm van het oog, dikte en lengte van de wimpers. Ook van belang is het merk wimperlifting. Bij een merk van lage kwaliteit kunnen de wimpers broos worden. Bovendien kan er sprake zijn van geen voeding of onvoldoende voeding voor de wimpers. Voeding bij een wimperlifting is van groot belang. Door een goede voeding aan te brengen kunnen de wimpers volledig aansterken en herstellen. Bovendien bevordert een goede verzorging de groei van de wimpers. 
 • Het trekken van wimpers zorgt ervoor dat de wimpers sneller achteruit gaan en dat leidt tot sneller uitval.


Wanneer is wimperlifting niet mogelijk?
In principe kan iedereen een wimperlifting ondergaan. Er geldt een aantal uitzonderingen:

 • Personen met oogziektes
 • Personen zonder eigen wimpers
 • Personen die minder dan 3 maanden geleden een ooglaserbehandeling hebben ondergaan.
 • Personen die in de afgelopen 6 maanden chemotherapie hebben gehad.
 • Personen die minder dan 2 maanden geleden permanent make-up (eyeliner) hebben laten zetten.