In Zoetermeer e.o.
 
 Wimperverlenging en Henna brows: Betaalbaar en volgens de nieuwste technieken!

Wenkbrauwen verven, epileren, (re)shapen en hennabrows

Wenkbrauwen zijn momenteel een ware trend geworden. Steeds meer vrouwen zien het belang in van een goed stel wenkbrauwen. En tegenwoordig zijn de combinaties eindeloos. Ik heb oplossingen zat voor te dikke wenkbrauwen, vormloze wenkbrauwen en te dunne wenkbrauwen. Ook bij mensen die op dit moment niet tevreden zijn met hun wenkbrauwen kan ik een andere vorm in creëren. Zonder gebruik van permanente make-up zoals microblading en permanente make-up.

Wenkbrauwen verven

Wenkbrauwen verven wordt bij mij gedaan met verf van het merk Yumi of Godefroy. Deze merken zijn van zeer goede kwaliteit. Het blijft lang zitten, tot wel 8 weken. En er zit ook een verzorgend bestanddeel in, waardoor de wenkbrauwen zo gezond mogelijk blijven. 

Henna brows

Hennabrow is de trend van dit moment. Henna kleurt de wenkbrauwharen en tegelijkertijd hecht de verf zich in de huid. De vorm van uw wenkbrauwen worden verduidelijkt en uw wenkbrauwen ogen voller. Het effect is vergelijkbaar met gepoederde wenkbrauwen. Daarnaast kan ik met henna ook een gewenste vorm in uw wenkbrauwen creëren.