Dé specialist in wimperextensions en wimperlifting in Zoetermeer! 
 
One by One | 3D | Russian Volume
Reserveer nu!


Goedendag!

Ik heet u van harte welkom op de website van BeauxLash! Uw bezoek wordt gewaardeerd. U kunt hier terecht voor wimperbehandelingen. BeauxLash Zoetermeer is namelijk gespecialiseerd in wimperextensions (one by one, volume, russian volume) en wimperlifting. Weet u al wat u wilt en zou u direct een afspraak willen maken? De reserveringsknoppen brengt u naar de reserveringspagina. Komt u er niet uit? Ik hoop dat u het antwoord zult vinden op de website. Zoniet, neem dan contact op met mij. Ik help u graag verder.


  • IMG_9332
  • IMG_9333
  • IMG_9331
  • IMG_9334
  • IMG_9335
  • IMG_9336
Wat is de ambitie van BeauxLash? 

BeauxLash heeft als doel premium service te bieden aan uw wimpers en dat tegen een gunstige prijs. Dit streven daagt BeauxLash continue uit om alles uit de kast te halen teneinde de beste behandeling te kunnen geven. Zo wordt er niet bezuinigd op kwaliteit. Daarnaast worden de behandelingen regelmatig geupdate met behulp van bijscholing. Dit en veel meer wordt met alle liefde gedaan. Bij BeauxLash wordt namelijk veel waarde gehecht aan uw bezoek. Uitgangspunt is dat u zich speciaal voelt. Het betekent veel voor me als u met een goed gevoel de deur uitgaat.

Waarom BeauxLash ?

Betaalbaar! BeauxLash wil de schoonheidsbehandelingen betaalbaar houden voor de dames die hun wimpers en wenkbrauwen frequent willen bijhouden en onderhouden.

Kwaliteit! BeauxLash staat voor kwaliteit. Vanaf het begin is kwaliteit een vereiste geweest hier bij BeauxLash. Daarom worden alleen de beste merken geselecteerd en gebruikt voor uw ogen.

Specialisatie! BeauxLash doet (vanaf begin af aan) hoofdzakelijk wimperbehandelingen. Door de jarenlange ervaring kunt u expertise verwachten. BeauxLash beschikt over de juiste vaardigheden om u te helpen.                                                                                                                                                                     


Verras uw geliefde met een set wimperextensions of wimperlifting bij BeauxLash. Bestel uw cadeaubon heel gemakkelijk online. Vermeld het gewenste bedrag en het adres. Na betaling (via tikkie) wordt de cadeaubon per post opgestuu rd naar het opgegeven adres.

Cadeaubon bestellen


BeauxLash en Social media  

 

Wilt u mijn foto's zien van wimperextensions of wimperlifting? Op facebook en Instagram vindt u meer foto's van mijn werk. Bovendien worden de acties en aanbiedingen hier gepost.

Wilt u op de hoogte blijven van alle kortingen, weggeef acties en nieuwtjes op het gebied van wimperextensions, wimperlifting en wenbrauwen? Volg dan BeauxLash! U komt direct op de juiste pagina met onderstaande knoppen:

Wimperextensions en wimperlifting tijdens uw zwangerschap bij BeauxLash!

Met wimperextensions of wimperlifting bent u goed voorbereid op de nieuwe gezinsfoto's! Onbezorgd over uw wimpers en toch een verzorgde uitstraling op elk moment.Nieuws


Terug naar overzicht

24-01-2021

Sluiting Vestiging Stadshart

Beste allemaal, in verband met de coronamaatregelen heb ik besloten om de vestiging in het Stadshart te sluiten. Zodra ik weer open mag, dan help ik u graag verder in de Leyens. Uiteraard blijft de service hetzelfde, iedereen krijgt de beste behandeling en kwaliteit van mij. LiefsTerug naar overzicht